Lees meer

Il Noce (4+2 personen)

Il Noce is een 3 kamer appartement op de begane grond met een ruime woonkeuken en 2 slaapkamers, waarvan één met vrijstaand bad, en elk een en-suite badkamer, alle voorzien van airco.

Details
Lees meer

Fichi (2+2 personen)

Appartement Fichi is 40m2 groot en bevindt zich in een bijgebouw bij Casa Valle Ciafone. Het appartement heeft een slaapkamer met airconditioning, 2-persoons boxspring (180x210) en een vrijstaand bad

Details
Lees meer

Il Cigliegio (2 tot 4 personen)

Il Cigliegio is samen met kamer L'Uva een ruim 4-persoonsapp. met op de 1e verdieping een ruime slaapkamer en ruime badkamer, en op de begane grond de keuken en de 2e slaapkamer met en-suite badkamer.

Details
Lees meer

Il Olivo (4 tot 8 personen)

Il Olivo is een groot appartement op de 1e verdieping met 4 slaapkamers en 3 badkamers voor 8 personen, 3 slaapkamers en 2 badkamers voor 6 personen en 2 slaapkamers en 2 badkamers voor 4 personen.

Details
Lees meer

Ramo di Olivo

BB kamer Ramo di Olivo is een luxe slaapkamer op de eerste verdieping met airco, een 2-persoonsboxsprings (180x210) en een en-suitebadkamer met een douche, 2 wastafels, toilet en bidet.

Details
Lees meer

L’uva

BB kamer L'Uva is een luxe slaapkamer met een 2-persoonsboxsprings (180x210) en een en-suite badkamer voorzien van airco, een vrijstaand bad, inloopdouche, 2 wastafels en een toilet.

Details
Overnachten bij Casa Valle Ciafone? Boek nu!